Ajankohtaista

Klikkaa tapahtuman otsikkoa/kuvaa niin saat tietää tapahtumasta enemmän!

Viikonloppuna lippukunnan kevätretki ja Hipposeikkailu

Tämän vuoden yhteistyökumppanimme on Pohjolan Osuuspankki.Heiltä saamamme tuen avulla saamme hankittua lippukunnallemme uuden puolijoukkueteltan. Täten pystymme paremmin mahdollistamaan turvallisen ja mielekkään retkikokemuksen lippukuntamme jäsenille. Kiitos yhteistyöstä!

Eräkaltio'21-eräleirin ilmoittautumisaikaa 2.5. asti, joten toimikaahan ripeästi. Huoltajat voivat ilmoittautua samalla lomakkeella, jos ongelmia ilmoittautumisessa niin autamme mielellään!

Uusi huivi

16.04.2021

Korvatunturin Kävijät on saanut uuden upean huivin, merkin alkuperäisidean Inga Matero ja Seela Marjala, suunnitteli Susanna Schwartz-Matero ja ompelijana Tuovi Karvonen.

Ilvekset-lauman ja Erälapset-joukkueen viikkotoiminta on käynnistynyt tällä viikolla. Arktis Etätahti 2021:n ennakkotehtäviä on suoritettu molemmissa ryhmissä. Toiminta on edelleen pääasiassa ulkona ja toteutetaan koronaturvallisesti. Tulethan vain terveenä kokoontumisiin. :)

KAJAHUS 2019

28.07.2019

Kajahus on Lapin Partiolaisten piirileiri, joka järjestetään 22.-28. heinäkuuta 2019 Kemijärvellä sijaitsevalla Sarriojärvellä.