Blogi

Klikkaa tapahtuman otsikkoa/kuvaa niin saat tietää tapahtumasta enemmän!

Korvatunturin kävijöistä piirileiri Kajahukselle Kemijärven Sarriojärvellä 22.-28.7.2019 osallistui 16 partiolaista. Leirilippukuntana Kisuraparttio. Lerillä sudenpennut, seikkailija ja tarpojat vaelsivat päivittäin ohjelmakairoissa, samoajasta ylöspäin pesteissä toimiminen vei valtaosan ajasta. Samoajille ja vaeltajille oli omaa ohjelmaa joka ilta...

Verremys2019

27.05.2019

Pystytimme uuden puolijoukkuetelttamme ensimmäisen kerran partiotaitokisoissamme, Verremys 2019, rastille Pysykkö puomilla. Napapiirin energia sponsoroi telttahankintaamme, suurkiitos siitä heille. Nyt partiolaiset voivat turvallisesti yöpyä uudessa palosuojatussa teltassa.

Lippukunnastamme oli kahden hengen edustus Satahanka XIII:lla. Ensin Rakennusleirillä ja sitten koko perusleirin ajan. Mahtava leiri! Me maakravut saimme kokea mitä on meripartiotoiminta ja täytyy myöntää, että hiukan olemme kateellisia heidän upeista aluksistaan.

Aurinko paistoi ja sai ihmiset liikkeelle. Kävijöiden kojulla kävi ennätysmäinen kuhina, erityisesti lätyt ja nuotiokahvit maistuivat. Kävijät vetivät tänä vuonna suopunkikisan.