Jäseneksi

Korvatunturin kävijöihin

MITEN LIPPUKUNTAAN VOI LIITTYÄ?

Lippukuntaan otetaan uusia jäseniä aina vain elokuun lopulla aloitustapahtumassa.  Toiminnan luonteen vuoksi emme valitettavasti voi ottaa uusia jäseniä kesken toimintavuoden.  Partiota voi kokeilla syksyllä  muutaman kerran, jonka jälkeen pitää tehdään päätös liittyykö partioon.  Partioon liityttäessä pitää täyttää ilmoittautumiskaavake, jonka saa aloitustapahtumassa, ikäkausivastaavalta tai lippukunnanjohtajalta.

Myös jo toiminnassa olevat partiolaiset täyttävät syksyisin ilmoittautumiskaavakkeen tulevan kauden toimintaan.  He saavat kaavakkeen ikäkausivastaavaltaan, jolle myös sen palauttavat.

Jäsenrekisterin hoitaja kirjaa partiolaisen tiedot jäsenrekisteri Kuksaan.  Liittymisen jälkeen postilaatikkoon tai sähköpostiin tulee jäsenmaksu, joka on vuosittain noin 60 euroa.

Lisäksi sudenpennuilta ja seikkailijoilta peritään ikäkausimaksu 15 euroa ja merkeistä peritään hinnaston mukaiset maksut. Lisää hinnoista täältä.

MITEN PARTIOSTA EROTAAN?

Partiosta eroaminen tapahtuu ottamalla yhteyttä lippukunnanjohtajaan tai jäsenrekisterin hoitajaan, jolloin jäsenen tiedot poisteaan rekisteristä.